Les femtes de la Machi

Dels préstecs en 24 h a les caques de la Carmen Machi



Una de les primeres coses que vaig aprendre a la facultat de Ciències de la Informació (aleshores es deia així) sobre la publicitat és que aquesta no inventa res. Senzillament reflecteix el que passa a la societat. 

Si això és així la cosa està malament, francament malament. Dels anuncis "Consiga 6.000 euros en 24 horas", vam passar als "Reunifique sus deudas" (això ja era un indici que alguna cosa no anava bé).  Avui, en canvi,  els anuncis que copen els diaris que tenen la sort de tenir anuncis són els de les cases que compren or i plata (crec que ara el gram està a 30€).

Pel que fa a la televisió, no hi ha dia que pugui escapar de la ubiqua Carmen Machi parlant de les seves femtes, sempre amb dones, per cert. Cosa que em porta a pensar que potser anem restretes perquè fa quatre anys vam demanar un crèdit ràpid de 6000 euros, un any més tard vam reunificar els deutes, inclòs el de 6000 euros, i ara ens trobem que ens hem de malvendre l'anell de la besàvia. Vist així crec que jo també necessito una bocada d'Activia.










Torna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada